|   Inscriere 

START înscrieri la Timotion 9

Astăzi spunem START înscrieri la Timotion 9, care va avea loc în 28 mai în Piața Iancu Huniade. Intră în cont, alege-ți proiectul și cursa preferată, și hai cu noi într-o nouă aventură în care Timișoara se mișcă la unison pentru binele comunității.

Pentru al nouălea an consecutiv, punem Timișoara în mișcare într-o nouă ediţie Timotion, pentru a susţine cauze comunitare în care credem şi care aduc schimbare în bine. 12 proiecte din diferite localități din județul Timiș au nevoie de susținerea noastră anul acesta. Aici găsești lista proiectelor.

În plus la ediția din 2023 avem câteva noutăți. Una dintre ele este că revine una dintre cele mai iubite curse din istoria Timotion, Cursa Hamilton de 2 km. O altă noutate a acestei ediţii este că la Cursa Flex – Timotion Everywhere poți să te mişti şi să faci bine oricând în perioada 20 februarie – 27 mai . Și ca să fie schema completă, anul acesta așteptăm la START și bicicliștii profesioniști, la noua cursă numită RO Bike Valley. Cele 8 curse de mișcare de la Timotion 9 sunt:

* Cursa Hamilton 2 km

* Cursa Continental a Micilor Campioni

* Cursa Decathlon – Distracție pe roți

* Cursa Flex – Timotion Everywhere

* Cursa RO Bike Valley

* Crosul Visma 5,5 km

* Crosul Akwel 10,5 km

* Semimaraton Flexik 21 km

Citește mai multe despre cele 8 curse de la Timotion, aici.

În 2023 ”e ușor să facem bine”. Susţinerea fiecăruia poate veni prin taxa de participare la eveniment, o donație, o sponsorizare, sau prin înscrierea la campania ”Punem sângele în mișcare” powered by Profi.

Ne vedem la START în 28 mai!

 

Previous Next