|   Inscriere 

Echipa The Access Group sunt parte din Timotion

şi aduc OPTimist pentru comunitate

De mai bine de 8 ani, Timotion schimbă în bine vieţi şi obiceiuri în comunitatea locală, fiind un eveniment așteptat de toți cei care îmbină mișcarea în aer liber cu generozitatea, implicarea și faptele bune. Timotion s-a dezvoltat datorită unui număr impresionant de donatori, alergători și companii care an de an participă, aleargă, sprijină și donează pentru mai multe proiecte, care aduc binele în viața comunității noastre, motiv pentru care le mulțumim pentru că ne ajută să scriem povestea acestui eveniment.

Una dintre echipele care contribuie la dezvoltarea comunităţii Timotion este echipa The Access Group. Sprijinul echipei The Access Group vizează susținerea financiară a 2 proiecte care fac mult bine pentru educaţie şi sprijinirea grupurilor vulnerabile şi pentru care se strâng fonduri la Timotion OPTimist. 

The Access Group este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software, pentru organizații din Marea Britanie, Irlanda și Asia Pacific care sprijină peste 60.000 de companii din sectoarele comerciale și non-profit să devină mai productive și mai eficiente.

Produsele și soluțiile dezvoltate de ei în parteneriat cu toți clienții lor, sunt mai mult decât furnizare de tehnologie, întrucât conectează oamenii potriviți cu datele potrivite, la momentul potrivit, prin Access Workspace.

Fondată în 1991, The Access Group are aproximativ 5.000 de angajați și se dezvoltă rapid atât organic, cât și prin achiziții. Succesul lor se datorează faptului că angajaţii lor sunt susţinuţi să lucreze ceea ce le place și astfel, ei transmit, la rândul lor, această experiență grozavă clienților.

Ce iniţiative de educaţie şi incluziune susţine The Access Group la Timotion OPTimist?

7.000 RON merg către „Școala la sat”, o iniţiativă a Asociației Educația la Sat pentru elevii din Coşteiu care ajunşi în clasele V-VI întâmpină dificultăți majore la scris, citit şi matematică. În timpul programelor de recuperare propuse prin acest proiect, se va lucra în grupe mici, cât și direct cu fiecare elev în parte, pentru ca aceştia să depășească blocajele și să recupereze materia şi astfel, şansele la abandon şcolar sau repetenția să fie reduse. 

3.590 RON sunt donaţi proiectulu Bibliozaur – Dinozaurul cu cărți crescut de Grupul de inițiativă Prieteni pentru Piticii Monei care au în grijă 165 de copii de la Școala Gimnazială Nicolae Groza din Fibiș. Biblioteca școlii deţine un spațiu inadecvat, motiv pentru care au fost nevoiți să caute un spațiu potrivit pentru activitățile (extra)școlare pe care îşi doresc să le realizeze. Astfel, s-a născut ideea de a achiziționa un autobuz scos din uz și a-l recondiționa pentru a-i da o viață nouă și plină de sens. Totodată, din proiect face parte şi amenajarea curţii școlii, în care autobuzul va fi centrul de interes. În acest fel activităţile de învăţare vor avea loc şi în aer liber şi vor aduce mai multă bucurie, socializare şi coeziune în comunitate.

Mulţumim, The Access Group! Negreșit, susținerea voastră face km de BINE în comunităţile noastre şi aduce OPTimism.

Previous Next