|   Inscriere 

Program Timotion VII: sâmbătă, 5 iunie

Cum va arăta ziua de sâmbătă, 5 iunie, la Timotion VII?

8:00 – Deschiderea zonei de triaj

Invităm alergătorii de la Crosul Visma (5 km) să se prezinte în zona de triaj, din Parcul Anton van Scudier (Parcul Central) în care își vor completa Declarația pe propria răspundere, iar personalul medical le va măsura temperatura. Pentru a fi admiși în zona de START e necesar ca aceasta să fie sub 37.3 C. Rugăm participanții ca odată intrați în zona de start să poarte masca până la momentul START-ului, zona de START fiind considerată zonă aglomerată. Dacă doriți să părăsiți zona de START vă rugăm să o faceți prin zona de triaj, și tot prin acea zonă să reveniți în zona de START.
09:00 START Crosul Visma (5 km) din Parcul Central
START primii 5 alergători la cursă. La fiecare 10 secunde se vor pregăti următorii 5 alergători până la ultima serie de 5 alergători.

Traseul:

START – Parc Anton van Scudier (Parc Central), Str. N. Titulescu, Pod Metalic, Spl. T. Vladimirescu, pista de biciclete de pe malul Begăi până la Pasarela îndrăgostiţilor, Parc Regina Maria, Podul Decebal, Parcul Copiilor, Parcul Rozelor pe pista de biciclete, coborâre de pe Podul Maria, Str. N Titulescu – Parc Anton van Scudier – FINISH;

11:00 Festivitatea de premiere Crosul Visma (5 km)
Între 12:00 – 19:00 se va desfăşura cursa Decathlon – Pedalăm la #Timotion.
Așteptăm participanţii la cursă să parcurgă traseul propus prin parcurile de pe hartă. FINISH-ul va fi în Parcul Central Anton Scudier. Fiecare participant primește un card brevet, iar la fiecare checkpoint are de îndeplinit o probă. La fiecare îndeplinire cu succes, primește 1 sticker pe brevet. Pentru a termina cursa cu succes, trebuie să îndeplinească minim 5 din cele 11 probe și să se prezinte la FINISH în timpul alocat.
Mai multe despre #curseleTimotion puteţi citi, aici: https://www.timotion.ro/ce-este-timotion/cursele-timotion/
Previous Next