|   Inscriere 

Hamilton Central Europe: părtași la povestea Timotion

De 7 ani, Timotion a devenit o tradiție pentru comunitatea locală, fiind un eveniment așteptat de toți oamenii care îmbină mișcarea în aer liber cu generozitatea și faptele bune. Timotion s-a dezvoltat armonios datorită unei comunități impresionante de donatori, alergători și companii care an de an participă, aleargă, sprijină și donează pentru mai multe proiecte, care aduc o schimbare în bine în viața comunității noastre. Fără toți aceștia, Timotion nu ar fi ajuns la recunoașterea pe care o are astăzi, motiv pentru care le mulțumim tuturor și fiecăruia în parte, pentru că ne ajută să scriem povestea acestui eveniment de 7 ani încoace.

Iar una dintre echipele care contribuie la dezvoltarea Timotion din 2018 este echipa Hamilton Central Europe. Sprijinul echipei Hamilton vizează două componente importante din Timotion: susținerea financiară a evenimentului sportiv și susținerea financiară a proiectelor pentru care se strâng fonduri la Timotion, în special din domeniilPe sănătate, educație și sprijinirea grupurilor vulnerabile. Echipa Hamilton a rezonat cu proiectele axate pe creșterea spiritului comunitar și valorile promovate prin Timotion și a decis să investească strategic în cei 4 ani, pornind cu o sponsorizare, în primul an, de 2000 euro și a crescut treptat sprijinul, culminând în acest an cu suma de peste 21000 euro. Negreșit, susținerea lor contribuie la însănătoșirea și creșterea comunității noastre, de care ne bucurăm cu toții, în timp.

Principiul care ne ghidează, #EvoluămCuHamilton cred că descrie foarte bine și relația pe care am construit-o în timp cu Timotion, ca părtași la povestea lor și poveștile comunității din care facem și noi parte. Am descoperit că Timotion are multe valențe pozitive pentru orașul nostru, este atât un program complex de dezvoltare comunitară, cât și un eveniment sportiv care aduce oamenii împreună pentru un scop bun. Ne mândrim că putem contribui la sustenabiliatea programului fiindcă ne dorim ca el să evolueze în continuare. Totodată ne place să lucrăm cu organizatorii, să ne implicăm cum putem mai bine. Colaborăm cu echipa Fundației Comunitare Timișoara fiindcă este mereu conectată la comunitate, este aproape de oamenii cu inițiativă din oraș și înțelege nevoile și oportuninătăle ei de dezvoltare. Colaborăm cu echipa Alergotura fiind o echipă energică și profesionistă pe partea de organizare de evenimente sportive cu public numeros.” Corina Kovacs, Director Administrativ Hamilton Central Europe

Și pentru că tradiția continuă, în 2021 Hamilton a decis să susțină atât organizarea evenimentului Timotion VII cu 30.000 lei cât și alte 5 proiecte pentru care strângem fonduri anul acesta: Fundația United Way România: I-READ, I-LEARN – 5000 lei, Fundația de Abilitare Speranta: UnLoc de cursă lungă – 15.000 lei, Asociatia OncoHelp: Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic! – 25.000 lei, Asociatia Micile Comori: Terapii pentru copii – Micile Comori vor sa crească Mari – 20.000 lei și Asociatia Little People Romania: Cursa împotriva cancerului la Timotion VII – 10.000 lei.

Dragă Hamilton, noi cei de la Fundația Comunitară Timișoara, Asociația Club Sportiv Alergotura și întreaga comunitate Timotion, vă suntem profund recunoscători pentru încredere, sprijin și implicarea constantă în viața comunității, și sperăm să vă avem alături cât mai mult timp de acum înainte.

–––

Hamilton Central Europe și-a început activitatea în România în anul 2013, prin producția de componente destinate seringilor cu microlitru. Odată cu deschiderea acestui sediu, România a devenit a doua țară din Europa, după Elveția, în care Compania Hamilton desfășoară activități de producție. De altfel, Compania Hamilton este și singura companie din țară specializată în producția de componente destinate seringilor cu microlitru.

În prezent, în fabrica din Giarmata, Hamilton Central Europe produce instrumente de precizie ridicată folosite în laboratoarele de analiză și cercetare (seringi de mare precizie, pompe, valve, ace, module de pipetare etc.), precum și accesorii pentru aparatura medicală.

Produsele fabricate de către Hamilton Central Europe în Timiș sunt utilizate în piețele de profil din Europa, Asia și Africa de Sud, în mare parte în laboratoarele de cercetări științifice, laboratoarele de aplicații analitice și secții de terapie intensivă.

Previous Next