|   Inscriere 

START înscrieri la Timotion VII

Astăzi deschidem oficial înscrierile la ediția a VII-a Timotion, care va avea loc în 5-6 iunie 2021 🙂 Vestea grozavă este că anul acesta am pregătit 6 curse la care ne vom mișca la Timotion. În plus 11 proiecte dedicate comunității se vor materializa cu susținerea noastră.

Care sunt cursele de la Timotion VII?

Anul acesta ne propunem să facem un mic pas spre normalitate, cu măsuri de precauție și reguli stricte de distanțare, și vom organiza 6 curse, 3 necronometrate și 3 cronometrate, pentru toate nivelurile de pregătire:

  • Cursa ”Alergăm separat, facem bine împreună” (60 de lei)
  • Cursa ”Pedalăm la Timotion” (60 de lei)
  • Cursa ”Timotion everywhere” (60 de lei)
  • Crosul de 5 km (Campion > 250 lei)
  • Crosul de 10.5 km (Campion > 250 lei)
  • Semimaratonul de 21 km (Campion > 250 lei)

Detalii complete despre cele 6 curse găsești aici.

Care e taxa de participare?

Pentru cursele necronometrate (Cursa ”Alergăm separat, facem bine împreună”, Cursa ”Pedalăm la Timotion” și Cursa ”Timotion everywhere”) contribuția de participare este de 60 de lei/cursă.

Cursele cronometrate (crosul de 5 km, crosul de 10.5 km și semimaratonul de 21 km) sunt un semn de apreciere pe care anul acesta îl oferim tuturor Campionilor care strâng MINIM 250 lei sub profilul lor de Campion de pe www.timotion.ro, așadar ele sunt rezervate, în limita locurilor disponibile, doar Campionilor, fără ca aceștia să mai plătească taxă de înscriere. Dacă dorești să participi la una dintre cursele cronometrate de anul acesta, știi ce ai de făcut 🙂

Pe cine pot să susțin anul acesta?

Timotion este un eveniment sportiv pentru sprijinirea unor proiecte care oferă soluții la diverse nevoi din comunitate. Anul acesta cele 11 proiecte care au nevoie de susținerea noastră sunt:

Care e programul evenimentului? Ce trebuie să știu înainte de eveniment?

Programul evenimentului Timotion este de găsit pe site, aici iar regulamentul de participare de anul acesta, aici.

Echipa de organizare Timotion este permanent la curent cu reglementările la nivel național și local pe perioada pandemiei, așa încât vom ține cont de regulile în vigoare de la data evenimentului. Între timp te invităm să fii alături de noi și de întreaga comunitate cu încredere și inimă deschisă. Ținem cont de distanțarea socială, alergăm, pedalăm, socializăm și facem bine împreună!

SUSținem Campionii! Ținem SUS comunitatea!

Previous Next