|   Inscriere 

START înscriere proiecte la Timotion VII

 

Anul acesta, la fel ca în ultimii 6 ani, lansăm înscrierea de proiecte pentru ediția Timotion VII, care va avea loc în data de 6 iunie 2021. La fel ca în 2020, ținem cont de măsurile impuse în vreme de pandemie, dar continuăm să facem bine împreună, prin organizarea și invitația de a participa la cel mai mare eveniment de mișcare, cu scop caritabil, din zona de Vest a țării.

La ediția acesta ne reunim forțele, atât organizatorii cât și participanții, donatorii și sponsorii Timotion, pentru a finanța 11 proiecte din și pentru comunitate. Grupurile de inițiativă și ONG-urile interesate sunt invitate să trimită propunerea de proiect pentru Timotion VII la adresa timotion.fctm@gmail.com, dar și în formularul online de pe prima pagină a site-ului Timotion. Data limită pentru înscrierea proiectelor este 10 februarie 2021, ora 23.59.

Proiectele trebuie să îndeplinească criteriile de eligibilitate menționate în Ghidul solicitantului, și să includă o alternativă în cazul unui scenariu cu restricții de interacțiune fizică, limitarea numărului de participanți într-un singur loc, sau altele similare celor din 2020.

Previous Next