|   Inscriere 

VISMA ajută spitalele din Timișoara

Compania Visma Software România s-a alăturat campaniei Solidari în fața Covid-19 cu o donație de 10.000 euro. Banii sunt folosiți la achiziția de echipamente medicale de protecție și materiale sanitare.

În contextul epidemiologic actual, dotarea cu echipamente de protecție împotriva infectării cu COVID 19 este vitală atât pentru medici cât și pentru pacienți deoarece primul pas în tratamentul corespunzător al persoanelor infectate cu Coronavirus este evitarea contaminării personalului medical. Pentru a lupta eficient cu acest virus, spitalele au nevoie de un flux constant de materiale de protecție și materiale sanitare.

„Am sprijinit dintotdeauna comunitatea din care facem parte și am venit în întâmpinarea nevoilor ei. Acum, în lupta contra Covid-19, spitalele din Timișoara sunt în dificultate, așa că am răspuns apelului lansat în cadrul campaniei Solidari în fața Covid-19, având convingerea că donația noastră își va găsi cea mai înțeleaptă utilizare. Apreciem eforturile tuturor celor care se implică în soluționarea crizei în care ne aflăm și îi încurajăm pe toți cei care pot să doneze, să o facă” au spus reprezentanții VISMA Software România.

Fundația Comunitară Timișoara, parte a echipei Timotion – inițiatoare a campaniei Solidari în fața Covid-19, mulțumește companiei VISMA pentru implicare, precum și angajaților acesteia care au donat în nume propriu și au susținut financiar campania de strângere de fonduri pentru medicii aflați în linia întâi a luptei cu Covid-19.

Previous Next