|   Inscriere 

Ventilatoare ATI donate de Hella, Intel și Banat IT

În urma apelului echipei Timotion de solidaritate în fața COVID-19, Intel și Asociația Banat IT au comandat un ventilator care va fi donat Spitalului de boli infecțioase „Dr. Victor Babeș”. Hella România s-a alăturat demersului de dotare a spitalului în fața Coronavirusului și a asigurat achiziționarea celui de-al doilea ventilator.

„Timp de șase ani am încurajat și am facilitat contribuția companiilor și organizațiilor la sprijinirea segmentelor vulnerabile ale comunității. În prezent, în cadrul campaniei Solidari în fața COVID-19, continuăm să mobilizăm comunitatea și companiile interesate să susțină eforturile medicilor într-un moment de criză sanitară majoră” a spus Daniela Chesaru din partea echipei Timotion.

Echipa Timotion lucrează în parteneriat cu Școala Mamei Junior, își corelează eforturile cu celelalte companii sau asociații care sprijină activitatea Spitalului Victor Babeș și își pune la dispoziție toate resursele: platforma, procesul de organizare și căile de comunicare. Împreună învingem COVID-19!

Previous Next