|   Inscriere 

DS Smith a donat pentru măsti și echipamente de protecție

#CampioniiSolidarității

În cadrul campaniei Solidari în fața COVID-19, DS Smith a contactat echipa Timotion pentru a face o donație de 10.000 euro. Având în vedere criza sanitară cu care se confruntă comunitatea și sectorul medical, imediat după donație, banii au fost folosiți pentru achiziționarea de măști și echipamente de protecție de care vor beneficia patru spitale din Timișoara: Victor Babeș, Spitalul Județean, Louis Țurcanu și ASCAR. Cu contribuția DS Smith, 15.000 de măști de protecție vor ajunge la medicii timișoreni.

„Donația din partea DS Smith a acoperit o urgență imediată, întreaga sumă fiind direcționată către achiziționarea de materiale vitale medicilor care sunt în linia întâi a luptei cu COVID-19. Prioritizăm comenzile în funcție de nevoile anunțate chiar de către spitale și încercăm să păstrăm o perspectivă de ansamblu asupra fenomenului deoarece în astfel de situații de criză, materiale medicale aparent mărunte salvează sute de vieți” a spus Cristina Potra Mureșan din partea echipei Timotion.

Echipa Timotion lucrează în parteneriat cu Școala Mamei Junior și își pune la dispoziție toate resursele: platforma, procesul de organizare și căile de comunicare. Împreună învingem COVID-19!

DS Smith România face parte din reţeaua internaţională a fabricilor de producţie care deserveşte mii de clienţi, producând peste 10 miliarde de cutii pe an. Datorită operaţiunilor combinate ale diviziilor sale, DS Smith este lider în domeniul ambalajelor reciclabile de înaltă performanţă.

Previous Next