|   Inscriere 

600 de teste pentru Terapia Intensivă de la Spitalul Victor Babeș

La doar trei zile de la lansarea campaniei Solidari în fața COVID-19, echipa Timotion anunță prima contribuție pentru Spitalul de Infecțioase „Dr. Victor Babeș”: dotarea cu 600 teste pentru analiza chimică a sângelui, de folosit în cazul pacienților cu insuficiență respiratorie care vor fi tratați în regim de Terapie Intensivă.

Testele vin grupate în trei kituri, poartă denumirea Astrup și au costat 19.992 lei. Achiziția a fost făcută după consultarea cu medicii care le vor folosi și luând în considerare feedback-ul privind cea mai potrivită variantă de kit, precum și disponibilitatea în stocul furnizorului. Pe baza rezultatelor acestor teste, medicii vor ști cum să administreze soluțiile perfuzabile și medicamentele.

„Deoarece ne-am propus un target financiar ambițios, de 250.000 lei, am hotărât, în cadrul echipei, să nu ținem banii blocați până la finalul strângerii de fonduri, îi vom folosi în tranșe, să acordăm un ajutor imediat Spitalului” a spus Cristina Potra Mureșan din partea echipei Timotion.

Echipa Timotion lucrează în parteneriat cu Școala Mamei Junior și își pune la dispoziție toate resursele: platforma, procesul de organizare și căile de comunicare. Împreună învingem COVID-19!

Previous Next