|   Inscriere 

Start înscrieri 2020! Ce ne propunem pentru cea de-a șasea ediție Timotion

Avem vești bune chiar de la începutul anului.
Am pornit înscrierile pentru Timotion 2020 și ne propunem să reunim 7.500 de participanți care prin taxa achitată la înscriere vor contribui la finanțarea a 23 de proiecte comunitare. Inițiativele selectate vin din cele mai diferite domenii și au în comun faptul că sunt necesare și așteptate în comunitate.

Deși am crescut numărul de locuri în cadrul fiecărei curse, pentru confortul alergătorilor, numărul participanților va fi limitat la 7.500. Te încurajăm să te alături din timp, să nu aștepți termenul limită pentru înscrieri și achitarea taxei de participare, nu doar pentru a-ți asigura locul ci mai ales pentru a face cunoscută cauza pentru care alergi.

Dacă în acest an nu poți alerga la Timotion, te așteptăm să te alături grupului nostru de susținători care donează pentru unul sau mai multe proiecte. Dincolo de mișcarea în aer liber, Timotion este o sărbătoare a comunității, o ocazie să dovedim că, împreună, putem rezolva probleme importante la nivelul comunității. În 2020 ne-am propus să strângem 774.000 lei, cu 50% mai mult decât anul trecut, sumă care reprezintă valoarea cererilor de finanțare pentru toate proiectele de pe listă.

Previous Next