|   Inscriere 

Campionii Timotion pun în mişcare donaţiile

Timotion este unul dintre acele momente speciale în care ai ocazia să te opreşti şi să te întrebi ce poţi face atât pentru tine, cât și pentru cei din jur.

Ce cursă ţi se potrivește, ce visuri au de împlinit proiectele înscrise în eveniment, pe care ai vrea să îl susţii, ce target să îţi setezi şi ce modalităţi să alegi pentru a-l atinge cât mai repede – Timotion vine cu tot felul de provocări frumoase pe care ţi le asumi rapid şi pleci în îndeplinirea lor.

Campion Timotion poate fi oricine crede în comunitate. An de an, la Timotion se înscriu proiecte care se dovedesc a fi mult mai mult decât nişte obiective trasate pe hârtie.

Prin toate activităţile frumoase, visurile măreţe şi oamenii curajoşi care le însoţesc, proiectele Timotion devin în timp nişte lecţii de viaţă care servesc drept model altor şi altor planuri de-abia întrezărite.

Poate cea mai frumoasă parte a Timotion este tocmai aceasta, a donaţiilor, a implicării într-un proiect în care crezi, a susţinerii active pe care o arăţi prin taxa de înscriere, donaţii, dar şi prin setarea unui target de donaţii.

În Timotion avem deja o mulţime de campioni care au făcut asta şi al căror model te poate inspira.

Turcanu Alexandru se află la mijlocul drumului, bifând până acum 50% din targetul fixat pentru susţinerea pacienţilor cu sindrom Down.

Alexandra Adela Pelivan consideră că sănătatea minţii noastre este prioritară, şi-a convins o mulţime de prieteni şi cunoştinţe să doneze, aşa că are acum îndeplinit 165% din targetul pentru introducerea mindfulnessului ca materie în şcoli.

Weisz Erika este medic şi fiziokinetoterapeut, lucrând de 15 ani cu copiii şi de 6 ani cu copii cu dizabilităţi. Erika este foarte aproape de targetul de 100% încercând să ofere o şansă copiilor cu dizabilităţi prin terapia cu ajutorul cailor.

Adela Badea crede că şi prin implicarea ei la Timotion un bebeluş va câştiga lupta pentru viaţă, şi-a mobilizat prietenii, iar acum are deja bifat 181% din targetul fixat iniţial. 0

Radu Sărăndan este doar unul dintre psihologii care oferă confort şi susţinere pacienţilor bolnavi de cancer, dorind să îşi continue misiunea şi în cadrul Timotion, reuşind să îşi îndeplinească deja 100% din target.

Ca ei sunt mulţi, mulţi alţii. Ca ei, poţi fi şi tu!

Te întrebi care e mecanismul complet şi cum te poţi implica în mod concret?

Lucrurile sunt foarte simple: vezi aici proiectele, îţi alegi unul aproape de sufletul tău, te înscrii la o cursă şi direcţionezi taxa de participare către acel proiect sau pur şi simplu faci o donaţie în contul aferent.

În plus, poţi alege să lupţi cot la cot cu toţi susţinătorii acelui proiect, să îţi setezi un target întocmai ca cei de sus şi să începi propria campanie de conştientizare şi strângere fonduri.

Stai de vorbă cu prieteni şi cunoscuţi povestindu-le despre visurile măreţe ale celor din proiectul tău. Dai emailuri persoanelor cu inimă mare despre care ştii că ar putea rezona cu acel scop, postezi pe reţelele de socializare sau pur şi simplu îţi convingi mai mulţi prieteni să se înscrie şi ei la Timotion. >> https://www.timotion.ro/cum-te-inscrii/

Toate par doar nişte paşi mici în împlinirea unor ţeluri mari. Cu toate astea, să nu le subestimezi niciodată importanţa pentru că, la Timotion, tocmai aceste gesturi aparent minore au făcut de fiecare dată diferenţa.

Previous Next