|   Inscriere 

Fii parte din povestea Cursei Hamilton “distracție pe roţi”!

Ţi-e dor de zilele în care te dădeai cu patinele şi, uneori, te trezeşti visând la o cursă pe trotinetă alături de copilul tău? Ei bine, Timotion te provoacă să faci toate astea pe 14 aprilie la Cursa Hamilton “distracţie pe roţi”, o probă a distracţiei, dar şi a integrării, la care pot participa inclusiv persoane în scaun cu rotile.

Chiar dacă uneori prejudecăţile sau acel “eu nu mai pot” te împiedică să faci ceea ce îţi place, nu-i aşa că simţi şi tu vibe-ul acestei curse sau că îţi doreşti se te distrezi într-o dimineaţă frumoasă de primăvară alături de toţi cei dragi?

Cursa Hamilton ar putea fi proba ta, iar distanţa accesibilă, veselia, atmosfera şi toate momentele frumoase de pe traseu vei vedea că vor face diferenţa.

În primul rând, Cursa Hamilton îţi oferă poate cel mai frumos cadou: acela de a redeveni copil, de a redescoperi copilul dornic să se dea cu patinele sau trotineta şi să râdă cu gura până la urechi.

Ştiai că la nicio altă cursă din Timotion nu e atâta vervă la linia de start? Aşa, cu patinele în picioare, în fotolii rulante sau strângând bine ghidonul trotinetei, toţi devin egali, uniţi de aceeaşi emoţie frumoasă a sportului şi prieteniei.

În plus, fiind un traseu de puțin peste 1 kilometru, Cursa Hamilton poate fi o lecţie oferită copiilor tăi. Se distrează pe role sau trotinetă, sunt alături de familie şi prieteni, învaţă despre sport şi fairplay şi, bineînţeles, fac mişcare în aer liber.

Unul dintre scopurile Cursei Hamilton este de a arăta cât de importantă este integrarea şi accesibilitatea oraşului. La start sunt aşteptate şi persoane în fotoliu rulant, cei care vor fi un model important şi vor demonstra, de altfel, ca normalitatea este despre a ne bucura împreună de aceleaşi lucruri, de a contribui în societate, fiecare în felul nostru.

Este important de ştiut, însă, că în cadrul Cursei Hamilton “Distracţie pe roţi” nu se acceptă biciclete, aşa că e liber numai la role, trotinete sau scaun cu rotile.

Pentru că acest tip de cursă are nevoie de o suprafaţă plată, fără piatră cubică, startul probei se va da pe Str.Victor Blad Delamarina şi va continua pe Str. Mărăşeşti, Gheorghe Lazăr, Eremia Grigorescu și Emanoil Ungureanu, cu retur pe Str. Mărășești, Str. Victor Vlad Delamarina şi Linia de Finish.

Mai multe despre traseu poţi găsi aici:  https://www.plotaroute.com/route/779233

Dacă te-am convins şi de-abia aştepţi şi tu Cursa Hamilton, înscrie-te aici şi mai convinge-ţi câţiva prieteni ca pe 14 aprilie să vă distraţi împreună, pe roţi.

 

Previous Next