|   Inscriere 

Hai cu trupa la Timotion!

Organizatorii Timotion oferă 15 pachete de participare gratuite (subvenționate) pentru grupuri de 5-15 copii din afara Timișoarei, însoțiți de adulți și de o echipă de susținători.
Condiții de participare: 
– grup din afara Timișoarei (max 150 km distanță) format din minim 5 copii cu un alergător însoțitor adult și maxim 15 copii cu 3 alergători-însoțitori adulți la care se adaugă echipa de susținători formată dintr-un număr egal cu numărul de alergători.
– echipa de susținători este încurajată să poarte însemne de grup și mesaje de susținere pentru alergători (tricouri / bannere / pancarte / alte însemne creative) și este invitată să participe într-un concurs dedicat echipelor de susținere ce va fi anunțat după data de 1 aprilie.
– transportul la Timișoara și retur se asigură de către participanți. Pentru situații speciale cu ar fi grupuri organizate de către servicii sociale, organizatorii Timotion pot intermedia comunicarea cu potențiali sponsori pentru transport.
Înscriere:
Grupurile se vor înscrie completând acest formular până la data de 31 martie 2019.
Selecția va fi anunțată în data de 3 aprilie.  Vor avea prioritate grupurile ce reprezintă organizații și instituții sociale, școli, cluburi sportive școlare.
Numerele de concurs se vor putea fi ridicate în data de 13 aprilie sau în ziua desfășurării Timotion numai pe baza declarațiilor de acord a părintelui sau apaținătorului legal pentru fiecare copil în parte și a declarației de participare pentru adulții însoțitori.
– Acordul parintelui pt minor_Timotion 2019
– Declaratie participant_Timotion 2019.
Previous Next