|   Inscriere 

Provocare de primăvară: Semimaratonul Profi!

Atmosfera de pe traseu, entuziasmul participanților la Timotion și ruta prin parcuri și pe malul Begăi îți vor oferi energia de care ai nevoie ca să ajungi la finish și să trăiești bucuria de a fi alergat un semimaraton. Cu puținul antrenament de până acum și cu pregătirea pe care o poți face în următoarele patru săptămâni, poți să termini o astfel de cursă, chiar dacă îți pare imposibil să alergi 21 de km.

Iată mai jos câteva dintre motivele pentru care să îndrăzneşti ca anul acesta la Timotion să îţi setezi un astfel de obiectiv de care să te bucuri la final.

Evadezi în afara zonei de confort

Ar fi comod să alegi o probă mai uşoară pentru care ştii sigur că ai pregătirea şi experienţa necesară, dar atunci provocarea nu ar mai fi la fel de mare, nu-i aşa? Orice eveniment de acest gen, orice obstacol pe care ni-l oferă viaţa vine la pachet cu lecţiile, dar şi satisfacţiile lui.

Tocmai de aceea, de această dată alege să îţi depăşeşti propriile limite, să păşeşti în afara zonei de confort şi să vezi cum este atunci când ştii că ai “luptat” cu vechiul tu şi ai izbândit.

Duci mai departe un mesaj important despre perseverenţă şi încredere

Cu siguranţă ai în preajmă persoane pe care le inspiri şi a căror părere contează pentru tine. Atunci când alegi să alergi 21 de km pe un traseu bine stabilit, cu o anumită limită de timp, reuşita ta va fi de fapt un mesaj în imagini, cuvinte şi zâmbete către toţi oamenii pe care îi iubeşti şi cărora vrei să le arăţi că da, se poate.

De această dată, cursa Timotion nu va fi doar despre tine, ci şi despre toţi cei cărora le vei arăta că perseverenţa, încrederea şi decizia de a nu renunţa. O atitutine care schimbă destine.

Demonstrezi că sportul, voinţa, puterea comunităţii şi faptele bune se pot înscrie la aceeaşi linie de start

Timotion nu a fost niciodată numai despre sport. Timotion vorbeşte despre oameni, despre voinţă, despre puterea comunităţii, dar şi despre toate proiectele frumoase pe care le poţi ajuta atunci când alegi să te înscrii într-o cursă.

Pe parcursul acestor 4 ediţii, am demonstrat împreună că sportul, comunitatea şi faptele bune se pot înscrie la aceeaşi linie de start şi pot ajunge împreună la finish. Aşadar, alege şi tu să fii unul dintre ambasadorii mişcării fizice şi al faptelor bune, înscriindu-te la semimaraton şi donând pentru proiectul cu care rezonezi.

Te bucuri de alergare într-o superbă zi de primăvară

Cursa Semimaratonul Profi se va desfăşura pe un traseu cu teren plan, prin parcuri şi pe malul Begăi, într-o frumoasă zi de primăvară. Traseul constă în parcurgerea de 2 ori a buclei de 10.5 km şi are startul în Piaţa Libertăţii. Mai multe detalii despre traseu poţi găsi aici: https://www.plotaroute.com/route/754823

Te bucuri de energia celui mai mare eveniment de alergare din Timişoara

Toţi cei care se înscriu la start şi ajung apoi să trăiască experienţa Timotion până la linia de finish înţeleg şi simt energia specială a acestui eveniment. Aşadar, pe lângă sport, fapte bune şi bariere dărâmate, te invităm să faci parte din marea familie Timotion şi să te bucuri de prietenii noi de pe traseu, zâmbete, ovaţii şi tot ce înseamnă cel mai mare eveniment de alergare caritabil din vestul ţării.

Dacă te-am convins, intră pe site şi înscrie-te până pe 31 martie 2019. Mecanismul este simplu: accesezi butonul Înscriere, te autentifici (dacă ai deja cont), alegi cursa dorită, în acest caz Semimaratonul Profi, şi apoi proiectul pe care doreşti să îl susţii prin taxa de participare. https://www.timotion.ro/cum-te-inscrii/

Ne vedem la start!

Previous Next