|   Inscriere 

Cum a devenit Timotion un eveniment de succes

Timotion s-a născut dintr-un vis, a devenit realitate prin implicarea tuturor celor care au crezut în el şi s-a menţinut în vârf datorită încrederii voastre şi a lucrurilor noi pe care am încercat constant să le aducem în toţi aceşti 5 ani.

Timotion nu mai este de mult doar un concurs sportiv. El atrage de la an la an mai mulţi alergători determinaţi şi mai multe proiecte frumoase, comunitatea având un rol activ şi important în povestea Timotion.

Ediţia din 2018 a fost una de mare succes, cu 18 proiecte înscrise, ONG-uri din Timiş, Arad şi Hunedoara, 4000 de participanţi înscrişi la cele 7 curse ale competiţiei, 17 sponsori, 60 de parteneri şi 150 de voluntari. În final, s-au strâns 245.000  de lei, o sumă colectată din taxele de participare, donaţii şi sponsorii competiţiei.

O statistică relevantă, care ne bucură şi ne obligă să ducem mai departe “tradiţia” Timotion.

Ce are diferit Timotion? Ce atrage atât de mult şi de ce are un impact atât de mare asupra comunităţii? Poate fi pasiunea celor implicaţi, complexitatea evenimentului, atmosfera specială sau poate toate la un loc. Un lucru e sigur, în ultimii ani, au fost câteva “ingrediente” secrete cu care am reuşit să ducem Timotion acolo unde este astăzi, în pragul celei de-a V-a ediţii.

Mai mulţi participanţi, mai multe donaţii

De la an la an, la startul Timotion s-au aliniat mai mulţi participanţi, proiecte, sponsori sau simpli membri ai comunităţii, dornici să ajute. Participanţii şi donaţiile au dus la împlinirea mai multor visuri înscrise în Timotion ceea ce a crescut mult credibilitatea şi impactul competiţiei.

Atmosfera extraordinară şi bucuria de a ajuta

Da, Timotion este un concurs sportiv care te provoacă să îţi depăşeşti limitele fizice şi mentale, însă el reprezintă mult mai mult de-atât. Atmosfera pe care o regăseşti în mijlocul alergătorilor este una de bucurie, de prietenie, dar şi de satisfacţie că printr-un gest mic, poţi ajuta la împlinirea unui obiectiv mare.

Dar din dar se face rai cu proiecte frumoase, care ajută la rândul lor alţi oameni

În fiecare an, la Timotion se înscriu proiecte care au nevoie de ajutor. Această competiţie este numai prima etapă pentru că, apoi, proiectele care îşi împlinesc obiectivele şi reuşesc să îşi ducă mai departe activităţile ajută, de fapt, mult mai mulţi oameni.

Spiritul că împreună putem schimba atât de multe

Te înscrii la o cursă, citeşti despre proiecte, afli viziuni şi direcţii ale unor oameni pe care nu îi cunoşti, dar cu care, poate, rezonezi. Apoi, îi alegi pe cei pe care vrei şi poţi să îi ajuţi, după care intri într-o comunitate frumoasă şi complexă în mijlocul căreia chiar simţi că rolul şi ideile tale schimbă ceva. Poate fi soarta unui proiect, o atitudine sau chiar percepţia unui copil  inspirat şi el de fenomenul Timotion.

Timotion a început ca un vis, însă nu mai e de mult aşa. De acum, asemenea unui bulgăre ce se face din ce în ce mai mare, şi această competiţie va angrena în jurul ei din ce în ce mai mulţi oameni frumoşi, proiecte îndrăzneţe şi obiective curajoase. Toate pentru ca la final de cursă să ştim că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă şi da, am reuşit.

Te invităm să fii parte din acest fenomen. Te poți înscrie pe www.timotion.ro .

Dă mai departe informația și spune-i unui prieten care nu a mai fost la Timotion să nu rateze evenimentul. Mai mulți înseamnă mai bine!

 

Previous Next