|   Inscriere 

MGI Coutier – de 3 ori DA pentru comunitate!

Comunitatea participativă care se adună an de an, de trei ani deja, la Timotion, e alcătuită din oameni care se implică în mersul comunității în tot felul de modalități. Fără organizațiile care depun proiecte, fără alergătorii care îi susțin, fără campionii care se dau peste cap pentru a face lobby proiectelor în care cred, fără ambasadorii care vorbesc câteva luni pe ani doar despre Timotion, fără voluntarii care asigură bunul mers al întregului demers și mai ales fără donatorii care oferă resorturile financiare organizațiilor participante de a implementa proiectele pe care le propun pentru comunitate, nu am reuși să punem Timișoara în mișcare.

Toți acești piloni sunt esențiali în crearea fundației de prietenie, speranță și implicare pe care dorim să ne bazăm comunitatea. Despre echilibru am povestit deja cu unul dintre donatorii individuali cei mai generoși la această ediție Timotion – Florin Chindea. Însă pentru a construi realmente un echilibru e nevoie ca toți pilonii de susținere să fie stabili și statornici. MGI Coutier este un astfel de pilon în comunitatea Timotion. Cei de la MGI au fost alături de comunitatea Timotion încă de la prima ediție, făcând donații considerabile către mai multe proiecte, atât în 2015, cât și în 2016. Anul acesta MGI a decis să schimbe soarta unor oameni mici, să îi înconjoare de zâne și să le ofere condițiile de a trăi normal, chiar și în momente de boală – altfel spus, MGI Coutier a donat 5000 de lei pentru proiectul Ghid pentru părinți speciali, al Asociației Copii și Zâne. A donat de asemenea 10000 de lei pentru proiectul celor de la Rotaract Opera, Alergăm până la finish. Dacă credeți că s-au oprit aici, vă înșelați. MGI Coutier au mai donat încă 15000 de lei pentru Asociația Little People, care aleargă în Cursa împotriva cancerului.

Noi, organizatorii Timotion, le mulțumim cu atât mai mult pentru că an de an MGI Coutier Romania se implică și in partea de organizare a evenimentului și ne este sponsor de cursă. Dacă anul trecut au sponsorizat cursa de începători 2km, anul acesta ne-au ajutat să adăugăm cursa de 10km, care ne era cerută de mulți alergători.

Ne place să împărtășim cu voi poveștile donatorilor care ne susțin. De multe ori noi le cunoaștem poveștile, însă ele nu sunt întotdeauna aflate și de restul comunității, deși acest lucru este extrem de important. Doar aflând astfel de povești oamenii vor fi inspirați să facă același lucru. Așa că stați pe aproape pentru a afla alte povești ale comunității noastre participative.

Previous Next